Novo

Uredski objekti Poslovni prostori Trg Matije Gubca 1 Krško Novo

Osnovni podaci

Šifra Poslovni prostori Trg Matije Gubca 1 Krško
Tip Uredski objekti
Regija Posavska
Adresa Trg Matije Gubca 1
Mjesto Krško
Godina izgradnje 1980
Površina 2.375,34 m2
Energetski razred 76kWh/m2a
Namjena nekretnine Prodaja
Način prodaje Vlasničke nekretnine
Proces prodaje Prikupljanje neobvezujućih ponuda
Cijena Cijena po dogovoru


Predmet prodaje je solastniški delež  večje poslovne stavbe v osnovi zgrajene leta 1980, renovirane leta 2000, katere skupna velikost obsega 4.026,00m2, po podatkih GURS. Solastniški delež prostorov, ki so predmet prodaje predstavlja 59/100, v velikosti 2.375.34m2 in se nahajajo v vseh etažah objekta. Stavba je etažnosti P+mezzanin+3N in stoji na zemljišču  površine 1.077m2, po podatkih GURS, na naslovu Trg Matije Gubca 1, 8270 KRŠKO. V pritličju se nahaja bančna poslovalnica NLB d.d. V zgornjih nadstropjih se nahajajo pisarniški prostori, ki so delno oddani v najem.  Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Energetska izkaznica: dovedena energija: 76kWh/m2a

Kontakt in informacije:

KRŠKO-Poslovni prostori-NAPRODAJ

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Želite li više informacija?

O nekretnini brine Dejan Ozimek. U potpunosti će se posvetiti vašim željama i pokušat će naći odgovor na svako vaše pitanje.



Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Informacije koje ste unijeli koristit će se isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Saznajte više o našim pravilima o privatnosti.




Slične nekretnine