Uredski objekti Poslovni prostori Linhartova

Osnovni podaci

Šifra 7020
Tip Uredski objekti
Regija Središnja Slovenija
Adresa Linhartova 3
Mjesto Ljubljana
Godina izgradnje 1974
Površina 929,30 m2
Namjena nekretnine Prodaja
Način prodaje Vlasničke nekretnine
Cijena Cijena po dogovoru


Nepremičnina se pretežno nahaja v pritličju objekta ter delno v kletni etaži. Dostop do nekdanje bančne poslovalnice je preko stranskega službenega dostopa ter glavnega vhoda za stranke. V kletni etaži objekta se nahaja hodnik,  sanitarije ter tehnični prostor. V pritličju: vetrolov, prostori za stranke, več manjših pisarn, večja pisarna, sejna soba, čajna kuhinja ter sanitarije z garderobami. 

Ogrevanje je centralno, delno radiatorsko in delno konvektorsko, prostori so klimatizirani.  Parkiranje je urejeno na javnih parkiriščih v okolici objekta. Površina poslovnih prostorov po podatkih Katastra stavb (GURS, 2021) in znaša 929,30 m².

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Želite li više informacija?

O nekretnini brine Petra Kovač. U potpunosti će se posvetiti vašim željama i pokušat će naći odgovor na svako vaše pitanje.



Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Informacije koje ste unijeli koristit će se isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Saznajte više o našim pravilima o privatnosti.




Slične nekretnine