New

Office Poslovni prostori Ljubljanska cesta 45, Kamnik New

Basic data

Code Poslovni prostori Ljubljanska cesta 45, Kamnik
Type Office
Region Central Slovenia
Address Ljubljanska cesta 45
Town Kamnik
Year of construction 1978
Area 1.291,10 m2
Energy class 235kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process Collecting non-binding offers
Price Price negotiable


Predmet prodaje so posamezni etažni deli skupne površine 1.291,10m2, po podatkih GURS, večje poslovne stavbe, katerim pripada še solastniški delež na skupnih prostorih. Stavba je etažnosti K+P+3N celotne površine 5.750,90m2, po podatkih GURS.  V osnovi je bila stavba zgrajena leta 1978, leta 2005 je bila obnovljena streha stavbe. Poleg posameznih etažnih delov k predmetu prodaje pripadajo še  lastniška zemljišča  po podatkih GURS v velikosti 1.211,00m2. Poslovni objekt se nahaja na  lokaciji bivšega tovarniškega kompleksa »STOL«, na naslovu Ljubljanska cesta 45, 1240 KAMNIK - (Duplica). V pritličju se nahaja bančna poslovalnica NLB d.d., v 1. nadstropju se nahajajo pisarniški prostori, ki so delno oddani v najem. Pred stavbo na lastniških zemljiščih je urejenih cca. 40 parkirnih mest. V neposredni bližini se nahaja nakupovalni center Qlandia in več ostalih poslovnih prostorov. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Energetska izkaznica: dovedena energija: 235kWh/m2a

Kontakt in informacije:

KAMNIK-Poslovni prostori-NAPRODAJ

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.



Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.




Similar property