Office Poslovni prostori Tržaška 132

Basic data

Code 7124
Type Office
Region Central Slovenia
Address Tržaška 132
Town Ljubljana
Area 1.665,75 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Nepremičnina se nahaja na Tržaški cesti na Viču v Ljubljani. Poslovni objekt, ki je bil po podatkih GURS zgrajen leta 1981. Poslovni prostori skupno obsegajo 1.665,75 m2, od tega 80,12 m2 v kleti, 779,53 m2 v pritličju ter 806,10 m2 v 1. nadstropju. V kleti se nahajajo pomožni prostori. V pritličju so prostori za poslovanje s strankami, ki so bili v preteklosti v uporabi kot nekdanja bančna poslovalnica. V 1. nadstropju so pisarniški prostori, osvetljeni z naravno svetlobo ter prostori, ki niso osvetljeni z naravno svetlobo in so v uporabi kot skladišča. Prostori imajo lasten vhod z zunanje strani v pritličju. Poslovni prostori so delno zasedeni z najemniki.

V okolici prevladujejo poslovni objekti in večstanovanjske stavbe. V neposredni bližini se nahaja LPP postajališče, železniška proga in uvoz na ljubljansko obvoznico. 

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.