Trgovski objekti Dva poslovna prostora Slovenska 18 MENGEŠ

Osnovni podatki

Šifra Dva poslovna prostora Slovenska 18 MENGEŠ
Tip Trgovski objekti
Regija Jugovzhodna Slovenija
Naslov Slovenska cesta 18
Leto izgradnje / leto renoviranja 1985
Površina 85,10 m2
Namen Prodaja
Način prodaje Lastniške nepremičnine
Cena Cena po dogovoru


 

Predmet prodaje sta dva nedokončana poslovna prostora v večstanovanjski stavbi iz leta 1995 v centru Mengša na naslovu Slovenska cesta 18, Mengeš, ki  se prodajata kot zaključena celota, izključno oba skupaj.

Del stavbe ID znak 1938-883-11 v naravi predstavlja prostor v kleti objekta v izmeri 43,6m2, ki je nedokončan potreben celovite obnove in ima  malo dnevne svetlobe.

Del stavbe ID znak 1938-883-12  v naravi predstavlja  prostor v pritličju objekta v izmeri 41,8m2. Orientiran je v večini proti glavni cesti, ki vodi skozi center Mengša. Poleg glavnega vhoda v objekt ima še samostojen vhod iz pločnika.

Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Želite več informacij

Za nepremičnino skrbi Dejan Ozimek, ki se bo popolnoma posvetil/a vašim željam ter poizkušal/a najti odgovor na vsako vaše vprašanje.



Dejan Ozimek

Upravljavec premoženja 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. Več o politiki zasebnosti.