New

Office Office premises "Kare A" New

Basic data

Code Pisarniški prostori "Kare A", Koroška cesta 21, Kranj
Type Office
Region Upper Carniola
Address Koroška cesta 21, Kranj
Town Kranj
Year of construction 2007
Area 874,90 m2
Energy class C 85 kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


V samem središču Kranja, nasproti mestne občine, na Koroški cesti 21, v večji novejši poslovni stavbi z podzemno garažo, zgrajeni leta 2007, prodamo poslovne prostore v 1. in 2. nadstropju v skupni površini 874,90 m2.

Samostojni etažni del v 1. nadstropju meri 437,10 m2 in v 2. nadstropju 437,80 m2. Vsak od samostojnih delov stavbe predstavlja zaključeno celoto. Objekt ima 4. nadstropja in tri kletne etaže v garaži. Poslovni prostori so zasedeni z najemniki.

Kupec je lahko  le  pravna oseba, ki kupuje nepremičnino kot davčni zavezanec, ima veljavno slovensko identifikacijsko številko za DDV, skladno z zakonom ZDDV-1 in bo z nepremičnino opravljal dejavnost od katere ima pravico do odbitka vstopnega DDV.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 

 


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property