New

Office Poslovna stavba Trg revolucije 25 Trbovlje New

Basic data

Code Poslovna stavba Trg revolucije 25 Trbovlje
Type Office
Region Central Sava
Address Trg revolucije 25
Town Trbovlje
Year of construction 1960
Area 1.037,00 m2
Energy class 44kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process Collecting non-binding offers
Price Price negotiable


Predmet prodaje je poslovna stavba v osnovi zgrajena leta 1960, v skupni velikosti 1.037,00m2, po podatkih GURS. Objekt je etažnosti K+P+2N, in stoji na zemljiščih skupne površine 1.022,00m2, po podatkih GURS, na naslovu Trg revolucije 25 , 1420 TRBOVLJE. V pritličju se nahaja bančna poslovalnica NLB d.d., ki je bila  obnovljena leta 2002. Streha na objektu je bila prav tako obnovljena. V zgornjih nadstropjih se nahajajo različni pisarniški prostori, ki so v solidnem stanju. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Energetska izkaznica: dovedena energija:   44 kWh/m2a

Kontakt in informacije:

TRBOVLJE-Poslovna stavba-NAPRODAJ

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property