New

Office Poslovni prostori Rudarska cesta 3, Velenje New

Basic data

Code Poslovni prostori Rudarska cesta 3, Velenje
Type Office
Region Savinja
Address Rudarska cesta 3
Town Velenje
Year of construction 1985
Area 4.109,32 m2
Energy class 207kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process Collecting non-binding offers
Price Price negotiable


Predmet prodaje je solastniški delež  večje poslovne stavbe v osnovi zgrajene leta 1985, etažnosti K+P+5, katere skupna velikost obsega 5.652,70,00m2, po podatkih GURS. Solastniški delež prostorov, ki so predmet prodaje predstavljajo in se nahajajo v vseh etažah ter obsegalo skupaj  velikost 4.109,32m2. Celotna površina vseh zemljišč na katerih stoji  stavba predstavlja skupno površino v velikosti 2.295m2, po podatkih GURS, na naslovu Rudarska cesta 3, 3320 VELENJE. V pritličju se nahaja bančna poslovalnica NLB d.d., ki je bila pred kratkim v celoti, generalno obnovljena. V zgornjih nadstropjih se nahajajo različni pisarniški prostori. Manjši del prostorov je oddan v najem.  Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Energetska izkaznica: dovedena energija:   207kWh/m2a

Kontakt in informacije:

VELENJE-Poslovni prostori-NAPRODAJ

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property