Basic data

Code Poslovni objekt, Trg svobode 7 v Metliki
Type Office
Region Southeast Slovenia
Address Trg svobode 7
Town Metlika
Year of construction 1900
Area 299,00 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Objekt je bil zgrajen leta 1900 ter obnovljen 1994 in 1999. Skupna površina objekta znaša 299 m2 in leži na zemljišču velikosti 302 m2. V poslovnem objektu se je v pritličju nahajala bančna poslovalnica in pripadajoče pisarne v nadstopju. V kleti so pomožni prostori, podstrešje je neizdelano.

Objekt je v solidem stanju, primeren za takojšnjo uporabo.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property