New

Basic data

Code Masterline Opekarska 27
Type Office
Region Central Slovenia
Address Opekarska 27
Town Ljubljana
Year of construction 2009
Area 928,20 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Prodamo poslovno nepremičnino na naslovu Opekarska cesta 27, 1000 Ljubljana. Pisarniški poslovni objekt je bil zgrajen leta 2009 in je etažnosti K + P + 1 + 2 + M.

Poslovna stavba št. 8151 stoji na parceli št. 250/1016, v k.o. 1722-Trnovsko predmestje. Neto tlorisna površina celotnega objekta znaša 928,20 m², pripadajoča parcela 709 m².

V kleti se nahaja parkirišče za 7 osebnih avtomobilov, kotlovnica in skladišče. V pritličju je vhodna avla, dve sejni sobi, ki se lahko po potrebi združita, sanitarije in kuhinja z izhodom na teraso. V 1. in 2. nadstropju so urejene pisarne in sanitarije. V mansardi se nahaja soba s serverji, manjši prostor namenjen kopiranju ter t.i. varna soba, ki se trenutno uporablja kot arhiv. Varna soba predstavlja prostor, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti oz. zaščito pred okoljskimi (požar, poplava, potres, …) in drugimi nevarnostmi.

Vertikalna komunikacija med etažami je stopnišče ter osebno dvigalo.

Fasada: Omet. Stavbno pohištvo: Okna in vrata so v alu okvirjih s troslojno zasteklitvijo. Streha: Ostrešje objekta je klasično leseno. Streha je dvokapna z naklonom 40°, krita z bakreno pločevino. Vsi krovsko kleparski izdelki so prav tako iz bakrene pločevine.

Objekt je v celoti klimatiziran, ogrevanje je urejeno preko toplotne črpalke voda-voda.

Objekt je oddan v najem.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 1 586 29 06 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property