Basic data

Code Stavbno zemljišče Vadarci
Type Land
Region Mura
Address Vadarci
Town Vadarci
Area 2.125,00 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


V kraju Vadarci v občini Puconci, prodamo nepozidano stavbno zemljišče v izmeri 2.125 m2, parc. št. 806,  k.o. Vadarci. 

Poleg navedenga zemljišča je možen ugoden nakup dvo - stanovanjske hiše v velikosti 289,50 m2, ki stoji na parc. št. 804/1 k.o. Vadarci v izmeri 648 m2 in gospodarskega poslopja, ki je potreben celovite obnove v velikosti 116,10 m2, ki stoji na parceli št. 804/2 k.o. Vadarci v izmeri 367 m2 ter še nepozidano stavbno zemljišče parc. št. 805, k.o. Vadarci v izmeri 617 m2.

Celotna površina zemljišč z dodatnim nakupom hiše in gospodarskega poslopja bi neto znašala 3.757 m2.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.