New

Office Poslovni prostori Trg zbora odposlancev 66, Kočevje New

Basic data

Code Poslovni prostori Trg zbora odposlancev 66, Kočevje
Type Office
Region Southeast Slovenia
Address Trg zbora odposlancev 66
Town Kočevje
Year of construction 1980
Area 2.466,80 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process Collecting non-binding offers
Price Price negotiable


Predmet prodaje so posamezni etažni deli skupne površine 2.466,80m2, po podatkih GURS, večje poslovne stavbe, katerim pripada še solastniški delež na skupnih prostorih. Objekt je etažnosti P+nezzanin+3N, celotne velikosti 3.072,40m2, po podatkih GURS.  Stavba je bila v osnovi zgrajena leta 1980. Poleg posameznih etažnih delov k predmetu prodaje pripada še solastnina na  zemljiščih  po podatkih GURS v skupni velikosti 1.023,00m2.  Poslovni objekt se nahaja na odlični  lokaciji v centru Kočevja, na naslovu Trg zbora odposlancev 66,  1330 KOČEVJE. V pritličju se nahaja bančna poslovalnica NLB d.d., v 1., 2., 3.,  nadstropju se nahajajo pisarniški prostori, ki so trenutno prazni. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

Kontakt in informacije:

KOČEVJE-Poslovni prostori-NAPRODAJ

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property