New

Apartments Residential house New

Basic data

Code Stanovanjska hiša, Vadarci
Type Apartments
Region Mura
Address Vadarci 54
Town Vadarci
Year of construction 1990
Area 289,00 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process In agreement with the owner of the real estate
Price Price negotiable


 

V najbolj severozahodnem delu Slovenije, v kraju Vadarci v občini Puconci, ki se nahaja v bližni Avstrijske in Madžarske meje ter Ledavskega jezera, prodamo nedokončano dvo - stanovanjsko hišo v velikosti 289 m2. Hiši pripadajo tudi zemljišča parc. št. 804/1, 804/2, 805 in 806 vse k.o. Vadarci v skupni izmeri 3.757 m2. Na zemljiščih je možno dograditi objekte za stanovanjsko, proizvodnjo, obrtno, trgovsko ali gostinsko dejavnost. Dobra poslovna priložnost za investicijo !

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom. 

Kupec je lahko  le  pravna oseba, ki kupuje nepremičnino kot davčni zavezanec, ima veljavno slovensko identifikacijsko številko za DDV, skladno z zakonom ZDDV-1 in bo z nepremičnino opravljal dejavnost od katere ima pravico do odbitka vstopnega DDV.

* PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.