Basic data

Code Gostinski lokal, Mlinska, Maribor
Type Hotels/Leisure
Region Drava
Address Mlinska ulica 1
Town Maribor
Year of construction 1991
Area 166,20 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Gostinski lokal se nahaja znotraj avtobusne postaje. Lociran je v pritličju objekta, kjer se nahaja prostor s šankom, manjša kuhinja ter prostor za goste. Deloma je lociran tudi v nadstropju, kjer se nahaja prostor za goste ter sanitarije. Izvedeni so priključki na javno vodovodno, električno ter kanalizacijsko omrežje. Ogrevanje je centralno, z možnostjo izdelave etažnega ogrevanja. Lokal je že dalj časa prazen in je potreben obnove.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. NLB Real Estate d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.