New

Basic data

Code Stanovanjski objekt Panonska, Beltinci
Type Office
Region Mura
Address Panonska ulica 46
Town Beltinci
Year of construction 1911
Area 160,00 m2
Energy class G 393 kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process Zbiranje zavezujočih ponudb
Price Price negotiable


ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB do 23.08.2022 do 24. ure.

Za več informacij pošljite e-mail na: dejan.ozimek@s-ream.com

V Beltincih ob glavni cesti, prodamo  nepremičnino ID znak: parcela 131  1293/5 po izpisu  GURS, ki vključen v seznam dokumentov pod zap. št. 2 je to del 2 v izmeri 65 m2 in del 3 v izmeri 95,00m2, skupaj 160 m2, v pritličju objekta  na naslovu Panonska ulica 46, 9231 Beltinci,  pri čemer se objekt  delno razteza tudi še na zemljišče ID znak: parcela  131  1293/1, ki ni last prodajalca. Nepremičnina ni etažirana, katastrski vpis ni ustrezno urejen.

Ponudnik/kupec nepremičnine je lahko le  pravna oseba in sicer, če ima  sedež v RS in  ki skladno z zakonom ZDDV-1

  • kupuje nepremičnino kot davčni zavezanec,
  • ima veljavno slovensko identifikacijsko številko za DDV,
  • bo z nepremičnino opravljal dejavnost od katere ima pravico do odbitka vstopnega DDV,

ALI  pravna oseba, ki nima sedež v RS, ki pa se  bo morala pred izvedbo posla v RS registrirati za DDV.

DA Ponudnik ni dolžniki družbe, NLB d.d. in/ali ni v sodnem sporu z družbo  in/ali  katerokoli članico NLB Skupine vključno z NLB d.d. 

 * Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom. 

* PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property