New

Hotels/Leisure Pub with accommodation facility New

Basic data

Code Gostinsko - namestitveni objekt, Brestovica pri Komnu 74, Brestovica
Type Hotels/Leisure
Region Gorizia
Address Brestovica pri Komnu 74
Town Brestovica pri Komnu
Year of construction 1920
Area 485,42 m2
Energy class F 173 kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price + VAT 250.000 € + 22% DDV


V idilični kraški vasici Brestovica pri Komnu, v neposredni bližini meje z Italijo, prodamo poslovni objekt - gostišče z prenočišči, namenjen turistični dejavnosti. 

Skupna površina objekta je 485,42 m2 in stoji na parceli velikosti 861,00 m2. Objekt je etažnosti K + P + 1 + M, v osnovi zgrajen l. 1920 nato pa l. 2007 v celoti obnovljen.

Pritlični prostori, kjer se nahaja gostinski del, obsegajo 223,70 m2, v nadstopju in mansardi je izdelanih 10 manjših sob, kjer lahko hkrati prenoči do 25 oseb z ločenim samostojnim zunanjim vhodom. Vsaka soba ima samostojno kopalnico. Objekt ima tudi nedokončano klet.

Nepremičnina predstavlja odlično poslovno priložnost za turistično dejavnost, manjši penzion z gostinskim lokalom in restavracijo na dobri lokaciji.

 

Kupec je lahko  le  pravna oseba, ki kupuje nepremičnino kot davčni zavezanec, ima veljavno slovensko identifikacijsko številko za DDV, skladno z zakonom ZDDV-1 in bo z nepremičnino opravljal dejavnost od katere ima pravico do odbitka vstopnega DDV.

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. PRO-REM d.o.o. – v likvidaciji,  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.