New

Office Poslovna stavba Steletova 8, Kamnik New

Basic data

Code Poslovna stavba Steletova 8, Kamnik
Type Office
Region Central Slovenia
Address Steletova cesta 8
Town Kamnik
Year of construction 1980
Area 989,00 m2
Energy class E 125kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Sales process In agreement with the owner of the real estate
Price Price negotiable


 

V Kamniku na Steletovi cesti 8, prodamo poslovni objekt v velikosti 989,20 m2 etažnosti P + 1N + M, ki stoji na zemljišču velikosti 779 m2. Objekt je bil zgrajen l. 1980 in je namenjen za pisarniške prostore, v pritličju je prostor za manjšo trgovino. Pritličje obsega 281,06 m2, 1 nad. 339,79 m2, mansarda pa 368,35 m2. Objekt je potreben celovite prenove.

 

Kupec je lahko  le  pravna oseba, ki kupuje nepremičnino kot davčni zavezanec, ima veljavno slovensko identifikacijsko številko za DDV, skladno z zakonom ZDDV-1 in bo z nepremičnino opravljal dejavnost od katere ima pravico do odbitka vstopnega DDV.

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

 

 


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property