New

Office Poslovni prostor-arhiv, Štihova 9, LJ. New

Basic data

Code Poslovni prostor Štihova 9
Type Office
Region Central Slovenia
Address Štihova ulica 9
Town Ljubljana
Year of construction 1991
Area 199,80 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Predmet prodaje je poslovni prostor-arhiv v pritličju in prvi kleti, stanovanjsko poslovnega objekta na Štihovi ulici 9, Ljubljana v Zupančičevi jami, katerega celotna skupna površina obsega 199,80m2. Od tega obsega pritličje 59,97m2, 1. klet pa 139,70m2, V prostorih je nameščena arhivska oprema, arhivske kovinske regalne omare, ki lahko ostanejo v prostoru. Sanitarije se nahajajo v kletni etaži. Vhod v prostor je v pritličju, direktno z ulice in tudi v kleti skozi garažo. V prostoru je vgrajeno tudi manjše tovorno dvigalo.

 

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana,  si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property