Warehouses Poslovni prostor skladišče Slovenska 27

Basic data

Code 7546
Type Warehouses
Region Central Slovenia
Address Slovenska 27
Town Ljubljana
Area 36,98 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Nepremičnina se nahaja v centru mesta Ljubljana, na naslovu Slovenska cesta 27. Skladiščni prostori se nahajajo v poslovnem objektu, ki je bil po podatkih javne evidence GURS zgrajen leta 1963. Skladiščni prostori se nahajajo v kletni etaži objekta ter obsegajo 36,98 m2 neto tlorisne površine. V naravi skladiščni prostori predstavljajo dva ločena prostora namenjena shrambi. Prostori so oddani v najem.

V okolici prevladujejo podobni poslovni objekti ter večstanovanjski objekti. Lokacija  nepremičnine je vidna in frekventna ter primerna za opravljanje poslovne dejavnosti. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.