Basic data

Code Stavba Ljubljanska 62
Type Office
Region Central Slovenia
Address Ljubljanska cesta 62
Town Domžale
Year of construction 1971
Area 4.914,40 m2
Energy class 207 kWh/m2a
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


V centru Domžal (Ljubljanska cesta 62) prodamo poslovno stavbo zgrajeno leta 1971, delno obnovljeno 2019, površine 4914,40 m2.

Trenutno je možen tudi najem prostorov v delu 2. nadstropju - najem 3 pisarne v velikosti od 30 do 40 m2. Dostop do pisarniških prostorov je možen iz stranskega vhoda poslovne stavbe – vhod v pisarniške prostore je ločen od vhoda za poslovalnico. V 2 .nadstropju se nahajajo tudi ločene sanitarije. Možno je najeti vse tri pisarne ali posamezno pisarno. Prostori so klimatizirani. Cena najema znaša 9,00 €/m2, obratovalni stroški pa se prefakturirajo najemniku. DDV za najem se ne obračuna.

* Cena je informativna oz. pričakovana. Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.

 


Do you need more information?

Dejan Ozimek will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Dejan Ozimek

Asset Manager 00 386 1 586 29 13 00 386 51 303 307

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property