New

Other Čopova ulica 3, Ljubljana - javni poziv k oddaji ne-zavezujočih ponudb New

Basic data

Code Čopova ulica 3, Ljubljana - javni poziv k oddaji ne-zavezujočih ponudb
Type Other
Region Central Slovenia
Address Čopova ulica 3, 1000 Ljubljana
Town Ljubljana
Year of construction 1904
Area 476,00 m2
Purpose of the property Rent
Sales method Owned Real Estate
Sales process Collecting non-binding offers


Družba S-REAM d.o.o., Ljubljana, Čopova ulica 3, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: S-REAM ali pooblaščenec), ki deluje skladno z generalnim pooblastilom, v imenu in za račun NLB d.d. (v nadaljevanju: lastnik), vabi zainteresirano javnost k oddaji ne-zavezujočih ponudb z možnostjo nadaljevanja postopka z zbiranjem zavezujočih ponudb, za dolgoročni najem nepremičnine.

POSLOVNI PROSTOR »BANKARNA«, Čopova ulica 3, 1000 Ljubljana, ki po podatkih iz javnih evidenc predstavlja neopremljen pritlični lokal v izmeri 77,00 m2, mezanin v izmeri 44,00 m2 (v skupni izmeri 121 m2), del kleti v izmeri cca. 300 m2 za potrebe skladišča ter zunanji vrt v izmeri 55,00 m2 v atriju do katerega se dostopa z zadnje strani stavbe. Navedeni prostori predstavljajo zaključeno celoto v objektu Mestne hranilnice ljubljanske, so neopremljeni in jih je potrebno pred pričetkom dejavnosti urediti. Želena dejavnost za najem prostorov je gostinska. Rok za oddajo ponudbe je do vključno 15.05.2021.

Več informacij: Javno povabilo s pogoji za udeležbo.

Priloge k javnemu povabilu: 

Dodatne informacije: 

Vljudno vabljeni k oddaji ponudb. 

* S-REAM d.o.o., Ljubljana,  si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.


Do you need more information?

Andraž Smerajc will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Andraž Smerajc

Asset manager 01 520 73 35 041 620 367

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.