Office Dalmatinova poslovni prostori

Basic data

Code Poslovni prostor Dalmatinova
Type Office
Region Central Slovenia
Address Dalmatinova 4
Town Ljubljana
Year of construction 1961
Area 303,90 m2
Purpose of the property Sell
Sales method Owned Real Estate
Price Price negotiable


Nepremičnina se nahaja v centru Ljubljane, na Dalmatinovi ulici 4, nasproti Miklošičevega parka. Okolica je poslovno-stanovanjska, v bližini prevladujejo poslovni objekti. Lokacija je frekventna, prepoznavna in primerna za opravljanje poslovne dejavnosti. Nepremičnina ima izložbena okna in lasten vhod z ulice.

 Poslovni prostori na Dalmatinovi so del poslovnega objekta, ki je bil po podatkih GURS zgrajen leta 1961, leta 2004 je bila obnovljena streha in leta 2003 fasada. V celoti je namenjen poslovni rabi – v pritličju so prostori za poslovanje s strankami in v nadstropjih prevladujejo pisarniški prostori.  Objekt je priključen na sistem daljinskega ogrevanja.

 Poslovni prostori skupno obsegajo 303,88 m2, od tega v kleti 85,31 m2 in v pritličju 218,57 m2. V kleti so  čajna kuhinja, sanitarije in pomožni prostori. V pritličju je vhodni prostor, večji osrednji prostor za stranke ter več pisarn. Prostori imajo dva vhoda: glavnega z Dalmatinove ulice ter stranskega iz prehoda na zahodni strani objekta.

Vabljeni na ogled! Za več informacij prosim pokličite na 051 693 233 (Petra).

*Oglas ne zavezuje lastnika k prodaji nepremičnine oz. sprejetju prejete ponudbe.

*V prodajno ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

* Ta oglas ni ponudba za sklenitev pogodbe, temveč samo vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine. V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec po lastni presoji prosto prodaja nepremičnino ali izvede postopek z javnim povabilom.

* S-REAM d.o.o., Ljubljana, si prizadeva za navedbo pravilnih in posodobljenih informacij, kljub temu pa obstaja možnost napak pri vnosu podatkov v oglase. Uporabnikom svetujemo, da pred sprejetjem kakršnekoli odločitve na podlagi informacij, objavljenih v oglasu, pri prodajalcu preverijo točnost podatkov. S-REAM d.o.o., Ljubljana, si pridržuje pravico do sprememb informacij v oglasu kadarkoli brez predhodnega obvestila in/ali strinjanja uporabnikov.

Vljudno vas vabimo, da si celoten portfelj nepremičnin ogledate na naši spletni strani:  www.nlbrealestate.com.


Do you need more information?

Petra Kovač will be in charge of the property and will see to your needs and work to answer all of your questions.Petra Kovač

Asset manager +386 51 693 233 +386 51 693 233

Information that you have provided, will be used exclusively for the purpose of business communication. Learn more about in our privacy policy.
Similar property